Ændring af map efter endt kamp Print

• 1

Hvis du gerne vil have at din server skifter map efter endt kamp skal du gøre følgende:

1. Skrive en supportticket til os, så ændre vi din startup parameter til at have mapgroup på, således at den vil skifte mappet.
  2. Vi skal herefter slukke din server midlertidigt.
  3. Vi modificere dine paramterer
  4. Vi starter herefter din server igen.

Herefter melder vi tilbage til dig via din support ticket omkring at vi har tilføjet parameteren, og du kan spille videre igen på din server.

Hvis der er brug for ydeligere support så skriv gerne en ticket eller kontakt os på Discord så vi kan hjælpe hurtigst muligt.

Mvh. Alphamatic Team