Ændre gamemode på din CS2 server Print

• 1

For at ændre gamemode på din server skal du gøre følgende:

Du kan vælge imellem mange forskellige modes, som vist i listen her:

Du skriver følgende i konsol for at ændre gamemoden:

1. game_type VALUE (Du bytter VALUE ud med det skal du vil have i rækken game_type som vist på billedet ovenfor)
  2. game_mode VALUE (Du bytter VALUE ud med det skal du vil have i rækken game_mode som vist på billedet ovenfor)
  3. Restart enten serveren eller færdiggør den runde du er igang med

Du har nu ændret gamemode på din server.

Hvis der er brug for ydeligere support så skriv gerne en ticket eller kontakt os på Discord så vi kan hjælpe hurtigst muligt.

Mvh. Alphamatic Team